siivouspalvelu

Kuopion kotisiivous

Savolainen yritys, joka tarjoaa kotisiivouspalvelua Kuopiossa ja lähialueilla. Toimintamme pääpaino on erikoisemmissa siivouksissa ja puhdistuksissa. 

Kuopion kotisiivous logo

Miksi Kuopion kotisiivous on perustettu?

Kuopion kotisiivous

Kuopion kotisiivous on kemikaalittomiin kuivahöyrysiivouksiin erikoistunut yritys. Puhdistamme erityisesti pesutiloja, laattasaumoja ja muita pinttyneitä pintoja. Toimialueena on Kuopio ja Siilinjärvi lähialueineen.

Kuopion kotisiivous sai alkunsa vuonna 2022. Niin kuin moni muukin yritys, lähti tämäkin yritys liikkeelle havaitusta ongelmasta.

Joulusiivousta tehdessä tuskastelin laattasaumojen ja erilaisten pinttymien, sekä lasten töhryjen kanssa. Mikään ei tepsi, aikaa menee ja kädet kipeytyy. Mietin, että pakko tähän on olla tehokkaampikin keino ja että tuskin olen yksin pinttymieni kanssa. Ryhdyin selvittämään, miten puhdistukset voisi tehdä tehokkaasti ja ilman jännetupin tulehdusta. Selvisi, että erittäin kuumalla höyryllä tehdään ihmeitä. Löysin yrityksen ja maahantuojan, jolta sain tehokkaimmat laitteet näihin hommiin. Totesin ratkaisseeni ongelman. Sanan levitessä alkoi puhdistuspalvelulle olla kysyntää ja päätin toteuttaa liikeideani.

Nimeni on Aapo Lyytikäinen ja olen yrityksen perustaja.

Kuopion Kotisiivous yritys
Aapo Lyytikäinen, Kuopion kotisiivous