kotisiivous kuopio

Kotisiivouspalvelut

Kotisiivouspalvelua Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Toimintamme pääpaino on erikoisemmissa siivouksissa ja puhdistuksissa. Hyödynnämme siivouksessa uutta ja tehokasta syväpuhdistus tekniikkaa, jolloin saat hämmästyttävän puhtaan lopputuloksen kustannustehokkaasti.

Kuopion kotisiivous logo

Kodin siivouspalvelut

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu tehdään ilman kemikaaleja kuivahöyrymenetelmällä, vain puhdistettua vettä ja korkeaa lämpötilaa sekä painetta hyödyntäen. Näin pesu on paljon tehokkaampaa. Kemikaalittomalla kuivahöyrymenetelmällä lasin pinnasta poistuu noki, lika ja rasva sekä myös kemikaalijäämät. Kuivahöyryllä syväpuhdistettu lasipinta on kirkkaampi ja pysyy pidempään puhtaana. Lasi on yhtä puhdas kuin uutena. 

Perinteisessä ikkunanpesussa lasipintaan muodostuu kemikaalikalvo, johon ilman epäpuhtaudet kuten pöly, siite- ja katupöly, saasteet ja kalkki tarttuvat nopeasti kiinni.

Käyttämämme kemikaaliton kuivahöyrylaite ja -menetelmä on saanut terveystuote -sertifikaatin todennäköisesti ainoana puhdistusmenetelmänä ja on Saksan elintarvikeviraston suosittelema.

Ikkunoiden pesun hinta.

Ikkunoiden pesun hinta yksikerroksiseen omakotitaloon on noin 15€/ikkuna. Riippuen tietysti ikkunoiden määrästä, koosta, tavoitettavuudesta ja onko ristikoita vai ei. 

Ikkunoiden pesu Kuopio
Ikkunan pesu Kuopio

Muuttosiivous

Muuttosiivous kuivahöyrytekniikalla on erittäin nopea ja tehokas tapa saada asunto hajuista raikkaaksi ja oikeasti puhtaaksi. Siivous tehdään ilman kemikaaleja vain puhdasta vettä ja korkeaa lämpötilaa hyödyntäen. Näin saadaan tahrat ja pinttymätkin irtoamaan nopeasti, sekä 99,9% bakteereista poistettua ja de-aktivoitua virukset. Kuivahöyryllä syväpuhdistettu pinta on kirkkaampi ja pysyy pidempään puhtaana. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää soveltaen lähes kaikille materiaaleille.

Tekniikkamme on lyömätön esim. seuraavissa muuttosiivouksen vaiheissa:

  • tummuneiden seinä- ja lattiapintojen puhdistus
  • Keittiön siivous
  • kylpyhuoneen siivous
  • saunan siivous
  • tahrojen poistot
 

Perinteisessä siivouksessa käytettävät kemikaalit lisäävät pintojen likaantumista ja ovat terveysriski. Lisäksi perinteinen siivous on selvästi hitaampaa, jolloin myös kalliimpaa. Useissa kansainvälisissä tutkimuksissa todetaan, että pinnoille ja huokosiin kertyvät kemikaalijäämät keräävät likaa ja epäpuhtauksia sekä toimivat bakteerien ja virusten kasvualustana. Edellä mainittu vaikuttaa myös huoneilman laatuun ja allergioihin.

Käyttämämme kemikaaliton kuivahöyrylaite ja -menetelmä on saanut terveystuote sertifikaatin todennäköisesti ainoana puhdistusmenetelmänä ja on Saksan elintarvikeviraston suosittelema.

Muuttosiivous Kuopio
Muuttosiivous Kuopio

Täsmäsiivous

Täsmäsiivouksella tarkoitetaan räätälöityä siivouspalvelua. Tyypillisesti täsmäsiivouksessa puhdistetaan kaikki sellaiset kohdat, jotka eivät viikkosiivouksessa lähde tai ovat jääneet puhdistamatta. Niitä voi olla esim. kiukaan ympärys, kalkkiset hanat, laattojen saumat, sähköuuni, mikro, takan lasi, valokatkaisijoiden ympärykset, sohvan tahrat, maton tahrat, lastenvaunut, takkaluukku, yms.

Täsmäsiivous kuivahöyrytekniikalla on erittäin nopea ja tehokas tapa saada asunto oikeasti puhtaaksi, myös ne hankalimmat kohdat. Siivous tehdään ilman kemikaaleja, vain puhdasta vettä ja korkeaa lämpötilaa hyödyntäen. Näin saadaan tahrat ja pinttymätkin irtoamaan nopeasti, sekä 99,9% bakteereista poistettua ja de-aktivoitua virukset. Kuivahöyryllä syväpuhdistettu pinta on kirkkaampi ja pysyy pidempään puhtaana. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää soveltaen lähes kaikille materiaaleille.

Tekniikkamme on lyömätön esim. seuraavissa täsmäsiivouksen vaiheissa:

  • tummuneiden seinä- ja lattiapintojen puhdistus
  • Keittiön siivous
  • kylpyhuoneen siivous
  • saunan siivous
  • tahrojen poistot
 

Perinteisessä siivouksessa käytettävät kemikaalit lisäävät pintojen likaantumista ja ovat terveysriski. Lisäksi perinteinen siivous on selvästi hitaampaa, jolloin myös kalliimpaa. Useissa kansainvälisissä tutkimuksissa todetaan, että pinnoille ja huokosiin kertyvät kemikaalijäämät keräävät likaa ja epäpuhtauksia, toimivat bakteerien ja virusten kasvualustana. Edellä mainittu vaikuttaa myös huoneilman laatuun ja allergioihin.

Käyttämämme kemikaaliton kuivahöyrylaite- ja menetelmä on saanut terveystuote sertifikaatin todennäköisesti ainoana puhdistusmenetelmänä ja on Saksan elintarvikeviraston suosittelema.

Täsmäsiivous Kuopio
Täsmäsiivous Siilinjärvi

Allergiasiivous

Allergiasiivous tehdään syväpuhdistamalla ilman kemikaaleja, vain vettä ja korkeaa lämpötilaa hyödyntäen. Näin saadaan 99,9% bakteereista poistettua ja de-aktivoitua virukset. Perinteisessä siivouksessa käytettävät kemikaalit lisäävät pintojen likaantumista ja ovat terveysriski. Useissa kansainvälisissä tutkimuksissa todetaan, että pinnoille ja huokosiin kertyvät kemikaalijäämät keräävät likaa ja epäpuhtauksia sekä toimivat bakteerien ja virusten kasvualustana. Edellä mainittu vaikuttaa myös huoneilman laatuun ja allergioihin. 

Käyttämämme kemikaaliton kuivahöyrylaite ja -menetelmä on saanut terveystuote sertifikaatin todennäköisesti ainoana puhdistusmenetelmänä ja on Saksan elintarvikeviraston suosittelema.

Allergiasiivous Kuopio
Allergiasiivous Kuopio
Kylpyhuoneen pesu kuopio

Kylpyhuoneen pesu

Kiiltävä ja hämmästyttävän puhdas kylpyhuone poistamalla kalkki ja pinttymät kemikaalittomasti.

saunan puhdistus

Saunan pesu

Raikas ja puhdas sauna syväpuhdistamalla. Puiset pinnat puhdistuvat huokosia myöten, poistaen myös hajuja.

Lattian puhdistus

Lattioiden puhdistus

Syväpuhdistus pinttymistä ja tummentumista palauttaa lattiasi alkuperäiseen loistoonsa.

Meiltä myös pintojen suojaus likaa vastaan

Se suojaa pinnan tehokkaasti luonnollisella, ympäristöystävällisellä silikonilla sekä ehkäisee uusien likojen ja epäpuhtauksien kertymistä noin vuodeksi eteenpäin. Lika, kalkki, rasva jne. jää pinnalle eikä enää tunkeudu alaspäin, joten ne voidaan puhdistaa nopeammin pienemmällä vaivalla. Myös bakteerit kuivuvat.

PRO Seal pintasuoja-aine

Ekologinen pintasuoja-aine 100 % biohajoavaa! Innovatiivinen Si14+:aa sisältävä pintojen käsittelyaine on 100% biohajoavaa.

Suoja-aineen edut