Kemikaaliton siivous

Erikoispuhdistukset

Kotisiivouspalvelua Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Kuopion lähikunnissa. Toimintamme pääpaino on erikoissiivouksissa sekä kodin puhdistuksissa. Hyödynnämme siivouksessa uutta ja tehokkainta syväpuhdistus tekniikkaa, jolloin saat hämmästyttävän puhtaan lopputuloksen kustannustehokkaasti.

Pilvi sanoista

Kodin erikoispuhdistukset

Kylpyhuoneen pesu​

Kylpyhuoneen eli pesuhuoneen puhdistus tehdään ilman kemikaaleja, vain puhdasta vettä ja korkeaa lämpötilaa hyödyntäen. Näin saadaan kalkki ja värjäymätkin irtoamaan nopeasti, sekä 99,9% bakteereista poistettua ja de-aktivoitua virukset. Kuivahöyryllä syväpuhdistettu pinta on kirkkaampi ja pysyy pidempään puhtaana. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää soveltaen lähes kaikille materiaaleille.

Tekniikkamme on lyömätön esim. seuraavissa kylpyhuoneen kohdissa:

  • kaakeleiden puhdistus
  • kaakelisaumojen puhdistus
  • suihkukalusteiden puhdistus
  • lattiakaivon puhdistus

Perinteisillä puhdistusmenetelmillä siivottaessa kemikaali- ja saippuajäämät sekä epäpuhtaudet kiinnittyvät seinä- ja lattiapinnoille sekä huokosiin. Pinttyneen lian ja kalkin puhdistaminen on hankalaa ja vie aikaa. Hanat, suihkuseinät, saunan ovi, kylpyamme, wc-istuin, wc-kalusteet, lasipinnat, laattojen saumat ja lattiakaivo likaantuvat ja pinttyvät huomaamatta.

Useissa kansainvälisissä tutkimuksissa todetaan, että pinnoille ja huokosiin kertyvät kemikaalijäämät keräävät likaa ja epäpuhtauksia sekä toimivat bakteerien ja virusten kasvualustana. Edellä mainittu vaikuttaa myös huoneilman laatuun ja allergioihin.

Kylpyhuoneen puhdistus hinta Kuopio

Saunan pesu

Saunatilan pesu

Saunatiloissa – suihkussa, löylyhuoneessa ja wc:ssä – on lämmintä ja kosteaa, joten pinnoilla ja huokosissa viihtyvät myös bakteerit ja virukset. Hyvä ilmanvaihto auttaa, mutta ei poista ongelmaa. Oikean siivousmenetelmän merkitys korostuu.

Kuivahöyrymenetelmällä pinnat syväpuhdistetaan, jolloin puhtaustaso nousee kertaheitolla. HYGISAFE puhdistusmenetelmä desinfioi myös bakteerit 99,9 % ja de-aktivoi virukset.

Puhdistamme tehokkaasti kaikki saunan pinnat. Poistamme irtolian sekä pinttymät huokosia myöten myös vaikeasti siivottavilta pinnoilta ja ahtaista kohdista. Menetelmä on turvallinen kaakeli, kivi, lasi, teräs, puu ym. pinnoille, joten myös kiukaan, lasiovien, katon, seinien, puupaneelien ja lattioiden saumojen puhdistaminen onnistuu materiaalit huomioiden sekä vettä ja energiaa säästäen – terveellisesti ja turvallisesti.

Lauteiden syväpuhdistus

Puuhun ja huokosiin pinttyy likaa, hikeä ja puhdistusainejäämiä. Lauteet puhdistetaan kuivahöyryllä turvallisesti ja hellävaraisesti alta ja päältä. Menetelmä hyödyntää lämpöä, joka avaa puun syyt ja huokoset. Irronneet epäpuhtaudet kerätään mikrokuitupyyhkeeseen. Jatkossa pinnat likaantuvat hitaammin ja puhdistaminen on helpompaa. Usein puun alkuperäinen tuoksu vahvistuu. Puhdas sauna tuoksuu raikkaalle.

Saunan pesu kuopio

Kiuaskivien vaihto

Milloin kiuskivet kannattaa vaihtaa?

Kiuas on hyvä puhdistaa ja tarkastaa vuosittain. Jos kiukaan alla on kivien kappaleita, on kivien kunto syytä tarkistaa poistamalla kivet kiukaasta. Kivien kunto selviää, kun kopauttaa kiviä yhteen. Jos kivistä irtoaa palasia, tai jos kivet ovat värjäytyneet, ne kannattaa vaihtaa uusiin. Ennen uusien kivien ladontaa kannattaa kivitila puhdistaa ja pestä uudet kivet vedellä. Kivet ladotaan kiukaaseen väljästi niin, etteivät vastukset väänny tai vaurioidu. Kiviä ladotaan kiuaskohtaisesti oikea määrä.

Kiukaan puhdistus, kiuaskivien vaihto ja uudelleen ladonta parantaa kiukaan toimintaa ja pidentää vastusten käyttöikää. Kiukaan parempi lämmityskyky vähentää energiankulutusta.

Kiukaan puhdistus ja kivien vaihtopalvelu sisältää:

  • Vanhojen kivien poisto
  • Kiukaan kivitilan puhdistus
  • Kiukaan ulkopuolinen puhdistus
  • Uudet kiuaskivet toimitettuna ja pestynä
  • Kiuaskivien ladonta
  • Vanhojen kivien poisvienti
Kiuaskivien vaihto Kuopio

Lattioiden puhdistus

Lattian syväpuhdistus

Kuivahöyrymenetelmällä lattiapinnat syväpuhdistetaan, jolloin puhtaustaso nousee kertaheitolla. HYGISAFE puhdistusmenetelmä desinfioi samalla myös bakteerit 99,9 % ja de-aktivoi virukset.

Puhdistamme tehokkaasti kaikki lattiapinnat materiaalista riippumatta. Poistamme irtolian sekä pinttymät huokosia myöten myös vaikeasti siivottavilta pinnoilta ja ahtaista kohdista. Menetelmä on turvallinen niin kaakeli, kivi, lasi, teräs, puu ym. pinnoille. Puhdistaminen tehdään materiaalit huomioiden sekä vettä ja energiaa säästäen – terveellisesti ja turvallisesti.

Laattalattian puhdistus Kuopio

Puhtaiden pintojen suojaus

Meiltä myös pintojen suojaus likaa vastaan

PRO Seal -pintasuoja-aine suojaa pinnan tehokkaasti luonnollisella ja ympäristöystävällisellä silikonilla sekä ehkäisee uusien likojen ja epäpuhtauksien kertymistä noin vuodeksi eteenpäin.

Lika, kalkki, rasva jne. jää pinnalle eikä enää imeydy materiaaliin, joten ne voidaan puhdistaa nopeammin pienemmällä vaivalla. Myös bakteerit lähtevät.

Kaakeleiden suojausaine

PRO Seal pintasuoja-aine

Ekologinen pintasuoja-aine 100 % biohajoavaa! Innovatiivinen Si14+:aa sisältävä pintojen käsittelyaine on 100% biohajoavaa.

Suoja-aineen edut